Touringcar Zeeland

Wilt u een touringcar huren om vanuit Zeeland er een dagje op uit te gaan? Dan gaat u naar touringcarbedrijf de Baar en Leendertse in Wemeldinge, Zeeland. Wij verhuren touringcars in diverse modellen en groottes. Als vereniging, groep, school, instelling, andere organisatie of particulier maakt u gebruik van onze diensten. Ons wagenpark in Zeeland bestaat uit 40 goed onderhouden en luxe touringcars waarmee u milieuvriendelijk en veilig de weg op gaat. Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag direct een offerte aan.

Verzekerd van een goede reis in onze touringcar vanaf Zeeland naar uw bestemming

Als u een van de wagens huurt van ons touringcarbedrijf om Zeeland en de rest van het land te verkennen, bent u verzekerd van een goede reis. Naast dat onze wagens in perfecte conditie zijn, zijn onze chauffeurs ook in het bezit van alle vereiste kwalificaties en uiteraard de verplichte rijbewijzen. Jaarlijks volgen zij veiligheidstrainingen en cursussen om uw veiligheid en comfort tijdens de ritten te garanderen.

Met ons kunt u alle kanten op

Kies ons als uw touringcarbedrijf in Zeeland en u kunt alle kanten op! Bent u met een klein gezelschap of wilt u meerdere schoolklassen vervoeren? Wij bieden minibussen aan voor gezelschappen van 16 personen en luxe touringcars waar 64 personen in plaats kunnen nemen. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij precies wat u nodig heeft voor een comfortabele en ontspannen rit. Wij zijn partner van AMZ, wat betekent dat onze touringcars door heel Europa rijden. Daarnaast verzorgen wij vakantiereizen voor veel grote internationale touroperators. Bij ons zit u dus altijd goed.

Waar gaat u heen?

Huurt u graag een of meerdere van onze wagens van ons touringcarbedrijf in Zeeland? Vraag een offerte aan, dan vertellen wij u meer over de mogelijkheden. Wij zorgen ervoor dat u en uw medereizigers het naar hun zin hebben. Heeft u vragen? Bel voor meer informatie naar +31 (0) 113 – 62 12 09.

Offerte aanvraag formulier

Bel ons voor meer informatie op: +31(0)113 - 62 12 09

De Touringcars

De luxe 16 persoons minibus De luxe 16 persoons minibus
52/54 persoons luxe touringcars 52/54 persoons luxe touringcars
64 persoons luxe touringcar 64 persoons luxe touringcar

Certificering

© Copyright 2018 De Baar en Leendertse